lördag 5 november 2011

kl. 21.49

Shit va rädd jag blev nyss. Pendi o jag var ute på gården o plötsligt börja Pendi tugga på nåt på marken. Jag böjde mig ner o såg att det låg choklad under nosen på henne! Stoppade genast fingrarna i mun på henne o grävde ut allt jag fick tag på. Troligen fick hon i sig lite men efter att ha läst runt o frågat råd på vovve.net så verkar det inte vara nån giftig dos ändå. Men herregud va lite mörkchoklad det behövs för att en 4kg (dubbelt så stor som pendi) hund ska dö, 6gram! det är inte ens en bit mörkchoklad. Som tur var detta inte mörk utan mjölk (sprang ner igen o letade efter pappret sen), men kommer nog hålla henne under noga uppsikt ikväll om hon beter sig konstigt..

Jag hade tänkt gå till netti ikväll men efter att ha provat typ 10 olika sminkningar (halloween) o kollat igenom garderoben ett varv blev min feelis på minussidan så jag sket i alltihop o stannade hemma. Var ju ändå ut förra helgen så vi tar det lugnt nu med chips o tv.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar