söndag 6 november 2011

kl. 17.19

Har varit ca 5h vid huset idag, målade 2:dra varvet i hallen o första i lilla fastun. Sen blev det tapetrivning i gästrummet som gick mycket bättre då Joakim (o Ida som också var på besök) varit o visat hur man riktigt skulle göra med denhär ång-apparaten.. :D

Imorgon blir det Vasa efter jobbet. Känns lite löjligt att jag är lite excited för att åka dit men det ska faktiskt bli kul. :) Få gå o titta i butiker utan nån annan än sig själv att hålla reda på, och till en lite större stad än Jeppis/Kokkola för en gångs skull.. Fastän jag bodde i staden i 3 år så gick jag väldigt få gånger o shoppade där.. berodde väl också på att man levde på ca 5€/vecka men ändå. Och så ska jag ju o hälsa på Anna i hennes nyöppnade salong! :) Har faktiskt själv börjat överväga att börja frisera igen för att få bya jobbmiljö lite men vi får nu se vad det blir av det.. Öppna eget börjar jag åtminståne inte med iaf..! :p

Nu ska Pendi o jag snart åka till Larsmo sålänge Sami far till Öja. Bra för Pendi att få leka av sig lite så behöver inte jag stå för hennes sysselsättning ikväll. Hon brukar ofta bli hyper just där efter 9 ungefär.. ;) 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar