fredag 18 november 2011

kl. 14.08

Imorse tog jag en powerwalk till huset för jag hade lämnat min cykel där tidigare i veckan. Hann få ganska mycket gjort på 3h, förutom att lyssna igenom samma cd 3 gånger.. Nu är egentligen alla tapeter som ska bort borta, bara lite mellan fönstren i vardagsrummet o bakom batteriet. Mellan fönstren har de tydligen använt nåt superlim för tapeterna sitter som sten där, inte fast man blöter upp det till max släpper det! Sen är det bara att spackla lite, sandpappra o sen tapetsera! Vi ska väl försöka hinna tapetsera åtminståne gästrummet i helgen. Sen hann jag städa lite också så man inte samis mamma svimmar då hon kommer innanför dörren.. ;)


10 min senare..


Nu ska jag leka lite med pendi o sen börja ställa mig mot jobbet. Hinner inte med nån lunch idag så det får bli en fil burk o ett par klementiner på jobbet istället.. ciao!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar