söndag 13 november 2011

kl. 10.54

Igårmorse hade pendi sett sin chans så länge jag var på gymmet o sami sov. Vi hade lämnat korvgörans mat från i fredags i en påse på golvet o hon hade varit där o tryckt in huvudet o ätit upp allt som Sami hade lämnat.. Tyckte nog att hon luktade lite konstigt då jag hade henne i famnen då jag kom hem men märkte först lite senare varför hon var kladdig runt hela huvudet, på öronen o nacken.. :D När hon sen stod i duschen o såg ynklig ut då jag shamponerade in henne så märkte jag att det var en massa skräp som inte villa lossna ur skägget, så då tog jag till saxen. Måste säga att hon har inte varit såhär söt på länge. :D Hon fick jättelitet huvud då det mesta av skägget åkte, o hennes kropp ser ganska enorm ut då pälsen börjar blir så lång.. :P Tog nog ett par bilder igår men de får ni se sen när jag orkar sätta på andra datorn.

Nu ska jag hoppa i duschen och så ska Pendi o jag åka till larsmo o fira pappa. :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar