lördag 5 november 2011

kl. 0.06

For efter jobbet ikväll till Kackur o hälsade på min barndomskompis Ida o hennes pojkvän, min syssling(?) Joakim, lånade hem deras ång-apparat så det ska va lättare att få ner tapeterna från väggarna i huset i helgen. Sen orkade jag ännu inte åka hem så jag for till min kusin Elin o hälsade på henne o hennes nya bengal(?) katt.

Nu är jag ledig hela helgen vilket betyder måleri o tapetrivning. Men det ska bara bli kul för nu börjar det synas att vi kommer nånvart. Var o frågade lite kökspriser idag också men det återstår att se hur stor förändring vi har råd med.. men 26 år gamla skåpdörrs mått verkar inte vara nån höjdare i dagens läge så det verkar nästan som om man måste göra om hela för att få allt att passa bra.

På måndag efter jobbet tror jag att det blir en Vasa resa då vi nu har fungerande bil. Ska spendera lite lön o försöka hitta ett par varma o snygga vinterskor. Har ganska många vintrar gått med sommarskor nu så denna vintern tänkte jag satsa lite mer bara jag hittar nåt bra. Helst skulle jag vilja ha nåt med lite klack så jag får bättre hållning men jag vet inte hur kul det är att gå 3km till jobbet i vinter med det sen.. Jag har ju inte varit till Vasa sen jag blev färdig frissa där för nästan 1½ år sedan så det börjar väl bli dags att besöka staden igen.. ;)

Nu ska jag gå o sova så jag orkar upp imorgon, sätta på mig målarbyxorna o börja på med hallen. Jag längar så till julen så man får pynta o välja helt själv vad som ska hänga i fönstren. :) O detta år tror jag att vi ska ha julgran (dock plast för sami är allergisk), o inte bara en liten som står på ett bord heller! ;)  

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar