måndag 24 oktober 2011

kl. 9.54

Härligt med ledig måndag! Idag blir det tapetköp o sen till huset o måla ett andra varv i vardagsrummet. Gästrummet får duga som det är, vi använde ju ingen grundfärg där för killen i affären sa att vi inte behöver (ljugis), så taket där är ju inte perfekt, men gästrummet är ju kanske inte det rum som blir mest använt heller. Grundfärgen i vardagsrummet täckte ju minst lika bra som 2 lager av den andra färgen, så förhoppningsvis räcker det med 1-2 lager vanlig färg där för att det ska bli bra.

Sen är det ännu lister o dörrkarmar som vi ska måla vita. Innerdörrar köper vi förmodligen nya bara vi hittar några till bra pris.

Nu ska jag duscha o äta så jag kommer igång idag. Förhoppningsvis hålls bilen hel så jag slipper på de ärenden jag ska. Nu i lördags fick motorn fel mitt i stan så den inte ville starta igen.. (förra lördan fick den fel utanför bion, denna gång utanför Lenas Shop.. den söker sig bara längre in mot centrum) så sami fick åka o dra bort den med en kompis bil i söndags på morgonen då det var som minst folk ute.. Men han har lärt sig att fixa den själv nu så den var igång igår eftermiddag igen. Vi har en sån superduper bra bil vi. -_-En bild som jag glömt att visa från när vi var vid Ikaalinen. :) Samis brorsbarn Jessica låter inte nån - inte ens hennes mamma - fixa hennes hår, men jag fick! ;) Sen gick hon stolt runt o visade sin slarviga fiskbensfläta. ;)

Halsbandet jag har på mig på bilden har jag heller inte visat. SNÖ of Sweden är det som jag köpte från jobbet för några veckor sen. :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar