fredag 28 oktober 2011

kl. 9.34

Idag ska jag o beställa de randiga tapeterna till datarummet som vi har tittat ut, och så ska jag se om jag skulle kunna bestämma mig för nåt till gästrummet också. Kaklena har vi förrästen både beställt o de har kommit, men vi har inte hämtat dem än, får se om sami kommer sig för att göra det idag. Det blev vita stora kakel med en grå-svart-vit bård från golv till tak o sen lite mörkgråa kakel också. Så det blir alltså vitt-bård-grått-bård-vitt, den är hela resten av rummet vitt. Funderade om man skulle ha satt dendär bården på två ställen men hela badrummet är ändå så pyttelitet så jag tror att det kan bli lite för plåttrigt. Men nog om det, bilder kommer senare. :) Imorgon ska mamma o jag o måla igen, o syrran får komma med o dra lös tapeter tror jag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar