måndag 24 oktober 2011

kl. 22.01

Köpte fondtapet till vardagrummet + vita tapeter till datarummet, ska beställa fondtapeten dit denna vecka och så ska jag ännu hitta en/två tapeter till gästrummet, sen börjar det vara klart med tapetletandet. Målade andra varvet i vardagsrummet också men det hann inte torka sålänge jag var där så jag hann inte riktigt se hur slutresultatet blev.. förhoppningsvis bra.

Jag läser på facebook om gamla klasskompisar som har varit tillsammans 3 år och redan är gifta, vet om en annan som inte ens har varit tillsammans så länge o är gift. Kan man verkligen lära känna en annan människa så otroligt bra på ynka 3 år (varav killen har varit i militären 6-12mån) att man kan vara säker på att man vill vara tillsammans resten av livet? Jag menar, Sami o jag har varit tillsammans snart 5½ år o vi är inte ens förlovade. Dessutom då många inte ens provar på att bo tillsammans innan de gifter sig. Det är ju många fler sidor som kommer fram av en person bara man bor tillsammans. Jaa jag förstår nog inte riktigt mångas tankesätt.. Nästan mer än halva min lågstadieklass börjar vara gifta nu o flera som är yngre också.. Där spelar ju både religion och tradition in också men jaa.. kan man faktiskt veta att man vill vara med den personen i minst 60år till då man har varit tillsammans 2-3 år? (och såklart finns det ju skiljsmässa att ta till om det inte funkar men man kan ju inte gå in med den tanken att man kan skilja sig sen..)


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar