torsdag 27 oktober 2011

kl. 20.14

Alltid lika kul då hyresvärden kommer på besök utan att förvarna mer än 30 min. Fick ringa så Sami hann supersnabbt städa lite medan jag var o handlade (de ringde 1min efter att jag slutade jobbet så jag var redan i prisma) och så fick nya hyresgärsterna komma o titta en gång igen. Förvånansvärt bra hade sami hunnit plocka undan, så förhoppningsvis verkar vi lite mer ordningssamma än vi är.. ;)

Idag kom mitt nya halsband till jobbet, Kalevala Siivet som jag skulle få i födelsedagspresent av syskonen o mamma& pappa. Funderar på om jag ska ta o köpa armbandet o möjligen örhängena åt mig själv också så man har lite enhetligt. Min smyckessamling har ökat med typ 70% sedan jag började jobba i smyckesaffär (konstigt..?) men jag har knappt alls några set som hör ihop.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar