söndag 30 oktober 2011

kl. 17.46

Tänkte visa er lite av Pendis garderob nu eftersom att det kom lite tillskott till den idag. :) Jag trodde ju att kläderna damen hade skulle vara begagnade men de var splitternya. Hon hade tänkt öppna en webbshop men eftersom att det tog så mycket tid lade hon ner den idén o sålde nu bort alla kläder. Fanns inte mycket kvar o de mesta var för litet eller för stort men lite hittade jag iaf. :)Dehär skorna blev köpta idag, men de sparar vi nog till -30 dagarna i vinter. Märks nog redan nu på pendi att hon får lite kallt i fötterna om det har regnat eller är kallare dagar men drar mig ändå liiite för att använda skor på en hund.. det känns lite fel på nåt sätt men det finns ju faktiskt många som behöver det, köldkramp i tassarna är inte alls ovanligt hos små hundar.

Fleecetröjan blev också köpt nyss. Den känns jättevarm o mjuk så den kan nog bli använd i vinter, dock har den ju inte samma perfekta passform som de stickade tröjorna hon har som precis formar sig efter kroppen, men den är nog bra ändå, åtminståne suger den inte i sig fukt medsamma som de tröjorna gör..En vinterjacka för kalla vinterdagar som jag köpte av damen. Hon hade en i blått också men tyckte att Pendi måste ju nångång få se ut som en tjej, hon har alltid annars mer neutrala färger på alla tröjor.. :p Men får se om denna blir använd då sami ska ut med henne.. :D


Denhär jackan fick Pendi ärva av hennes kompis Rufus som blev lite för stor för den. Jättesnygg o passar perfekt ihop med min vinterjacka som har precis samma färg. :)


Jag minns inte om jag redan visat denna men detta är nog plagget som blir använt absolut mest. Hurtta reflexvästen åker på flera gånger per dag, varje dag. Både morgon o kväll då det inte riktigt är ljust ute. Passar perfekt o syns väldigt bra. :) Rekommenderas varmt!

+ ett par stickade tröjor som ni har sett tidigare.
Har även två par tunna tröjor som är för stora o två toppar o en stickad tröja som är för små som nån får hojta till om de är intresserade av o vill ha bild på. :)

1 kommentar:

  1. Åh, vilka söta kläder! :)
    Skulle behöva hitta hundskor till Teddie i vinter jag också, han kunde inte alls vara ute under de kallaste dagarna förra året, testade med sockor och gummiband men de hölls inte på tassarna :)

    SvaraRadera