fredag 28 oktober 2011

kl. 12.36

Nåja, nu har jag o Pendi varit på promenad till Tile & Style o beställt tapeter. Visste ju inte vad jag skulle ha till gästrummet men det fanns en som sami o jag hade tittat på.. dock sket ja i den o tog första bästa som jag tyckte mer om istället.. ;) Iaf blev det en beige med typ vita o lite mörkare stora ränder eller som vågor på, jag ville ju ha ett ljust o inte allt för iögonfallande mönster så det får bli den i hela rummet. Jag tror nog inte att sami blir allt för besviken iaf.. det är ju jag som valt tapeter till alla andra rum så varför skulle detta vara annorlunda..? ;) Beställde också den randiga fondtapeten till datarummet som ska tapetseras på liggande så att det blir liggande ränder.

Så, nu borde allt vara ganska klart på den fronten iaf, blir ju ett annat projekt att få upp dem på väggen sen också..

Nu ska jag hoppa i duchen o sen sakta börja ställa mig mot jobbet. Jobbar 15-19 idag o sen är jag LEDIG hela helgen! = Partyparty på lördag. :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar