torsdag 12 maj 2011

kl. 6.37

Usch vad tungt att stiga upp 6 idag o inte få hoppa tillbaka i sängen. Halv 8 ska jag nämligen vara klar att åka till emmis skola o vara modell för henne till nåt skolarbete. Det borde inte ta så många timmar beroende på hur snabba vi är och sen då jag kommer hem går jag säkert o sova en timme till!

Igår jobbade jag 10-19 och det kändes som att dagen aldrig skulle ta slut. Sen då jag kom hem for sami, pendi o jag direkt till gamla hamn o sprang på banan i skogen. Ca 3km långt/kort blev det och pendi hade ännu energi efteråt fast vi sprungit nästan hela vägen! Jag som hade trott att hon skulle vara döslut efter ett varv då vi aldrig sprungit ens så långt förr.

Nåja, nu måste jag börja leta efter 9 olika toppar i olika färger (kan bli svårt i min garderob då nästan allt är svart eller grått..) o hinna äta o fixa mig också! ciao.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar