fredag 6 maj 2011

kl. 23.10

Nu ikväll har sami o jag varit på bio o sett Fast five, femman av the fast and the furious filmerna. Helt okej var den men jag hade hela tiden så dåligt samvete över att pendi var tvungen att vara ensam hemma. Jag jobbade ju 10-19 idag så hon var ensam 5h tills sami kom hem, o sen ännu sålänge han var på gymmet. Vi tog ju liksom inte en hund för att ha henne ensam. :/ Nåja, hon verkar ju inte lida så mycket, är vara glad då vi kommer hem, men jag undrar hur länge det tar att få henne helt rumsren i denhär farten..

Imorgon har vi tänkt åka till kokkola så pendi får vara hos mamma o pappa i larsmo sålänge så hon får springa utan koppel lite. :) Sen ska jag bara vara hemma hela lördakväll + sönda (på sönda åker jag säkert till larsmo en stund igen då det är morsdag, så då får pendi komma med igen).

Nu mår jag dåligt då jag åt så mycket popcorn under filmen utan att alls ha ätit riktig mat idag, bara microbröd o en gris (bakverket, inte djuret) o några glas saft. Ska gå ut med pendi nu så jag får hoppa i säng sen, hon kommer ju ändå att vilja ut kl 6 imorgon så det är bäst att försöka sova sålänge man får.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar