torsdag 5 maj 2011

kl. 21.08

Idag var jag till veterinären med Pendi så hon fick första vaccineringen. Hon gnällde inte alls med skrek desto högre då veterinären tog bort en fästing på insidan av örat som jag hade missat. Annars var allt okej med henne, hon har gått upp 100g sen vi tog henne så nu väger hon 1,3kg. :)

Sami tog några bilder då vi var ute på fotbollsplan nyss. Han filmade två gånger också men filmerna laddar jag inte upp för vi såg ut o pratade som två puckade mongon, så det får va. :D


Bebis o mama. O ja vet att mitt ansikte pöser ut så fort jag tittar ner. Blörk. 


In action!


En fin dam med nya selen på. :)

Jag hade ju tänkt att jag skulle hinna duscha pendi ikväll också, men jag tror jag lämnar det tills imorgon. Det är så sent redan (var tvungen att vara längre i jobb då kassan bråkade) så hon hinner knappast torka helt innan hon somnar fast man fönar lite, och då blir pälsen så geggig o äcklig. 

Nu ska jag försöka hitta på vad jag ska äta till middag, troligen blir det cornflakes för vi har inte mycket annat. Ciao!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar