måndag 9 maj 2011

kl. 19.27

i lördags var sami o jag till kokkola o shoppade lite, hittade lite smått o gott, bla 4st bandeau toppar som jag letat efter hur länge som helst men inte hittat, så jag tog en i varje färg, 3st basic toppar, ett par blåa shorts, en partyklänning, en bolero, en ring, en svart bikiniunderdel och en concealer. :) Sen lämnade jag i larsmo på väg hem så pendi ännu skulle få springa lös, sen kom syrran till vårt o var hundvakt på kvällen sålänge jag for till netti o melody, var sen där bara ca 2h för det var så tråkigt.

Igår var det ju morsdag så då for pendi o jag till larsmo igen. For med familjen o kolla till nya tomten som mamma o pappa köpt, de ska ju börja bygga nytt hus i september. Så nu kommer de att bo ännu mer ute i buschen, för det är flera kilometer in efter en grusväg, precis bredvid ett vindkraftverk. :) Nåja, sen var vi ännu i larsmo en stund o sen for vi till fammo o faffas på kaffe, o sen hem till stan. :)

har satt in lite nya bilder på pendi på datorn nu. :)


En nos alldeles för nära. :)


En crazy Pendi som nyss duschat


En liten Pendi inne i grottan


Pendi utanför grottan :)

Vi tänkte ju från början ha som regel att hon inte alls skulle få vara i soffan, men den regeln har vi nog nästan slopat, hon är ju så söt då hon vill komma upp men inte slipper så man kan ju inte hålla sig. :D Men hon får inte vara själv i soffan, o inte heller då vi inte är hemma (hon slipper ju inte upp heller så.. :D)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar