lördag 16 april 2011

kl. 9.10

Jag hamnade ju i jobb igårkväll fast jag egentligen skulle varit ledig hela dagen, så nu blev det en 6-dagars jobb vecka igen. Idag då jag slutar jobbet åker vi till Samis mammas lägenhet o sen imorgon morn åker vi o ser på lilltjejen. :) Om vi riktigt skulle vilja skulle vi få ta hem henne redan imorgon, men jag vill lämna henne kvar en vecka till så de får göra klart vaccineringen o så jag hinner shoppa lite saker åt henne, förutsatt att sami inte är allergisk imorgon då. Dessutom är jag ju ledig längre i påskhelgen så man hinner vara hemma o möjligen hinna få in lite rutiner.

Nåjaa, nu ska jag börja fixa mig o sen trampa iväg till jobbet. Har på känn att denhär dagen kommer gå långsamt då jag bara väntar på att få komma iväg! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar