lördag 23 april 2011

kl. 8.28

Jag fick nog gräva fram en bäddmadrass o lägga mig på köksgolvet inatt. Hon började yla så fort vi gick i sovrummet (vi hade stängt in henne i köket) och slutade först då jag gick dig o pajade henne lite, då lade hon sig ner i buren. Sen kunde jag smyga tillbaka i sängen, o efter typ 15min-30min började hon yla igen, jag gick dit i igen osv. Sen orkade jag inte mer så jag for dit o sov, då var hon tyst hela natten o jag har fått sova några stunder. Sen då jag vaknade låg hon på madrassen med mig, vilket ju inte riktigt var tanken. Jag gav mat åt henne o for ut lite före 7, o sen steg Sami upp så jag fick sova en timme. Blir spännande att se hur det går nästa natt, då har jag ju inte jobbet jag måste orka upp till åtminståne.

Och NU, då jag skulle ha tid att leka, då vill hon bara ligga o vila i min famn. :P Nåja, nu ska jag väl gå o äta o fixa mig för om ca en timme kommer syrran hit o jag ska till jobbet. :) Ciao!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar