onsdag 20 april 2011

kl. 23.01

Huhhu, nu ikväll har jag städat igenom skåpet i hallen, haft sami att gå ner med en massa kläder vi inte använder i källaren o satt alla jackor vi inte använder i skåpet i sovrummet. Städat bort alla skor vi inte använder ur skåpet o tryckt in alla skor vi använder så inte Pendi ska ha dom att tugga på. Imorgon blir det att försöka fixa så inga onödiga sladdar ligger nånstans o sen att dammsuga o skura hela golvet. Sen jobba 14-19 o sen drar vi direkt till Saarijärvi. På fredag startar vi tidigt o åker till Kuopio o hämtar Pendi o åker hem igen. :)

Jag borde nångång bara jag hinner köpa ett underlägg till matskålarna o en såndär låda att ha hundmat i. Och imorgon borde jag fixa en filt eller nåt liknande mjukt till Pendis transportbur också. Blir nog en vända till Halpa Halli imorgon förmiddag låter det som.

Nu ska jag lägga mig o snarka så det snabbt blir imorgon o jag får börja städa (jeheeei...). Skulle för en gångs skull ha lust att gå ut i helgen men jag får nog hålla mig ännu nu fleera veckor. Är nog mycket hellre hemma med lillen ändå. :)

'
Hjälp! Mitt hår har blivit superlångt o jag är i stort behov av en klippning. Anna, (jag vet att du läser detta o e beroende av min blogg ;)) om du bara orkar o vill får du gärna komma hit i helgen o klippa mig o se Pendi. :) 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar