tisdag 19 april 2011

kl. 22.59

Bara 2 dagar tills vi far o hämtar lillen nu! Imorgon ska jag jobba 10-14, sen blir det att åka till fammo o faffas o fixa fammos frilla, o sen möjligen ännu längre in i larsmo urskog (hemhem). Sen på torsdag före jobbet ska jag STÄDA. Måste plocka bort alla onödiga sladdar o grejs som ligger på golvet som inte är Pendi-vänligt. Borde skaffa ett underlägg till matkopparna också så man inte måste skura golvet där hela tiden sen.

Nu ska jag gå o sova så jag inte gör samma sak som i morse; klockan ringer kl 8, jag trycker av o sover vidare o vaknar då fammo ringer kvart över 9 (som tur började jag kl 14 så det var ändå ingen fara). Men imorgon börjar jag 10 och jag tror inte jag har så tur att fammo ringer imorgon också..


En hög me små voffsar, o en väldigt oborstad pappa, 'Centis', där nere.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar