fredag 1 april 2011

kl. 22.30

Var 9 timmar i jobb idag, och efter vad som känndes som 23432timmar var det äntligen över. Jag höll på tappa nerverna på min sudoku tidning på slutet men orkade hålla mig. Nu är jag för första gången på 3 veckor ledig en hel helg, två dagar i rad, and it feels awesome! Sen blir det ju 9h dagar både på måndag o tisdag men det vill jag bara glömma nu en stund. Och efter att man har uthärdat de dagarna får jag ju åka till LONDON! :)))

Imorgon kommer mamma o pappa hem från mexico efter 2 veckor borta. ( Vilket också borde betyda att jag får min fiina cykel om några dagar. :) ) Så imorgon blir det att åka till larsmo o hälsa dom välkomna hem. :)

Nu har jag riktigt lust att gå o sova. Mitt huvud orkar inte mer idag. Men jag tror att jag ändå ska läsa en stund o se om sami skulle råka hinna komma hem innan jag somnar. Jag tror faktiskt att detta är första gången som hans kompisar o han sitter hemma hos en av hans kompisar o ser på film, och inte här hemma hos oss, så egentligen borde man ju njuta så länge det varar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar