måndag 4 april 2011

kl. 22.11

Usch vilken lång dag på jobbet idag, och dagen gjordes ju inte bättre av att vi inte hade nån mat i morse heller så jag fick gå hungrig till jobbet. Dock hann jag o handla innan jag började så jag fick ladda upp med lunch o middag att äta i vår lilla 1x1m matvrå. ;) Har haft sjuk hals hela dagen, imorgon får jag ladda upp med halstabletter o halsduk i jobbet o försöka så att det inte blir värre, för om ca två timmar kan jag säga; IMORGON ÅKER VI TILL LONDON! Och jag hoppas verkligen att jag som vanligt får lön den 5:te, altså imorgon, för annars har jag ca 150e på kontot, vilket man inte kommer särskillt långt med.. :D

Imorgon ska jag btw gå o hämta min cykel på väg till jobbet också, ska bli kul att få cykla med en "vuxencykel" för en gångs skull! :D  Men nu ska jag plocka ur tvättmaskinen så jag har torra byxor att sätta på mig då vi åker, har annars  inte ens börjat se vad jag ska packa ner än.. :|

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar