tisdag 12 april 2011

kl. 21.19

Ooh vilken bra dag detta har varit! Först fick jag samtal från banken som bara var glädjegivande, sen var jag på stan med mamma en stund innan jag for till jobbet, (måste tillägga att jag ÄLSKAR min nya cykel, det går att cykla hur fort som helst med den utan att man behöver trampa för brinnkära livet = I ♥ VÄXLAR) sen jobbade jag på o det var riktigt roligt för det hann inte bli tråkigt några längre stunder. Sen kom jag hem, hade sami att ringa åt en gubbe som vi ringde åt förra veckan o frågade om hans valpar, och han hade ännu kvar en liten tik! Så nu på söndag ska vi brumma iväg till Kuopio för att se på lilltjejen. :) Hon är egentligen redan leveransklar men hon ska ännu vaccineras en gång. Hoppas verkligen att sami inte får några symptom, fast jag ska ha honom att borra ner näsan länge och ordentligt i pälsen för att se om det börjar klia. Så om allt går riktigt perfekt kan vi vara hundägare redan om ett par veckor, men jag vågar inte hoppas allt för mycket ännu ifall han skulle vara allergisk iallfall. :/

En av valparna från kullen vi ska o se på. :)

Och nu på fredag blir det troligen tatuering också. :) Jippi!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar