tisdag 5 april 2011

kl. 20.56

Idag fick jag min nya cykel, superbra att cykla med är den och det känns som att våren snart äntligen är här då alla vägar är snö o is fria! :)

Jämförelsebilder:Vilken liten plutt jag har cyklat med förr! Men nu ikväll kom mamma o pappa hit med lite nödmedicin ifall vi blir sjuka i london och så tog dom hem den gamla cykeln också, så nu behöver jag inte se den mer. :)

Jaa, imorgon bitti bilar vi iväg till tammerfors, och 20 före 4 borde planet lyfta mot London! Hoppas det finns wlan på flygplatsen så man kan nörda lite på telefonen så länge man väntar. Jag har egentligen inte packat än, borde nog börja med det nu för om jag känner mig själv kommer jag ha panik imorgon då jag inte vet vad jag ska ha med. Men ska ändå försöka att inte packa för mycker, bara det nödvändigaste, för det måste ju finnas rum i väskan på väg hem så allt shopping ryms med. :) Jag har höga förväntningar på Oxford street, och speciellt New Look butiken. ;)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar