lördag 9 april 2011

kl. 20.44

Jag orkar inte skriva en massa om London resan så ni får se lite bilder istället o lite text under. Tyvärr får jag inte in bilder från min kamera till datorn för vi har ingen sladd men fick iaf Annas bilder. :)


Hotellet vi bodde på. Ser fint ut från utsidan men jag kan tyvärr inte riktigt säga detsamma om insidan. Bilderna på booking.com stämde inte så bra med andra ord, vi bodde i en liten skrubb i ett hus på baksidan  som var typ 3x3½m. :D


Underground


Madame Tussauds


Madame Tussauds


Madame Tussauds


Madame Tussauds


Madame Tussauds


Madame Tussauds


Madame Tussauds


Madame Tussauds


Madame Tussauds


Madame Tussauds


På väg till London Eye


Fina hus fanns det överallt :)


Big Ben!


Jag o en typisk telefonkiosk


Uppifrån London Eye

Kommer säkert mer bilder då jag får in alla från min kamera, men tills dess får ni hålla till godo. Bara jag får sladden kommer det sen upp bilder på lite shopping också!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar