tisdag 26 april 2011

kl. 20.39

Inatt sov Pendi hela natten! Hon grät bara lite då vi skulle börja sova, men vi hade lämnat på lampan ovanför kokplattorna så att det inte skulle vara så mörkt och jag hade satt på en backstreet boys cd på låg volym i radion så hon somnade jättesnabbt. :D Jag gick ut med henne i morse kl 6 första gången, hon hade vaknat då sami steg upp o ställde sig för jobbet. Sen steg jag upp kl 8 o gick ut med henne igen, i regnet, vilket hon inte alls tyckte om. :P Men hon verkar nog ha börjat fatta lite att det är utomhus det är man ska kissa o bajsa. Hon kissar en liten stund efter att vi kommit ut o sen springer hon mot dörren igen o vill in. Fast nog händer det ganska många olyckor inomhus ännu ändå. :p Jag hade otroligt dåligt samvete i morse då jag skulle åka till jobbet o lämna henne ensam så länge. Men hon verkar ha klarat det bra o hon var jätteglad 5h senare då sami kom hem. :) Min lilla älskling. ♥ (och så hade hon ju kissat 3ggr o skitit 1gng också men det var ju förväntat.. :D)

Hon har förrästen ett annat favoritställe att ligga på också - i skoskåpet. Om dörren är ens 2cm på glänt trycker hon upp det o hoppar in. Alltid då vi är borta kryper hon dit o annars också då hon vill ha lugn o ro, som just nu till exempel. :P 

Nu ska jag laga middag åt mig o se på tv! :)

(och jag vet inte varför texten blev liten efter att jag copypaystat in hjärtat..)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar