fredag 22 april 2011

kl. 16.34

Nu är Pendi hemma! Vi hann både vara o visa henne åt samis mamma o harri o riikka, o åt mamma, pappa, nathalie o heidi på vägen. :) När vi kom hem åkte hon direkt i duschen, så det blev nog lite första dagen from hell tror jag hon tyckte. Gubben därifrån vi tog henne sa att hon är rädd för hårfönen så man måste vänja henne vid den, men jag tyckte det fick bättre med den än i duchen då hon bara ville rymma. :p Sen var det superkul att springa runt i lägenheten, speciellt att vara under vardagsrumsbordet! Och till slut fick jag lockat henne till hennes mjuka korg så nu ligger hon där o vilar, först steg hon upp såfort jag inte "pajar" (kommer inte på nåt annat ord :D) henne men nu lämnade hon där fast jag gick bort. :) Har bilder på samis telefon, jag laddar upp dem sen. :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar