söndag 24 april 2011

kl. 12.25

Förra natten gick lite bättre än första natten, hon gnällde nog men med inte riktigt lika hög volym, och jag fick sova i min egen säng hela natten, men några små undantag för då jag satt bredvid buren o pajade henne så hon skulle somna. Kl 7 steg jag upp o gick ut, o sen lekte vi lite. Jag hade bara dragit ut bäddmadrassen ur köket till hallen så sen somnade vi båda där o vaknade kl halv 10 då sami steg upp. Nu är sami ut o kör med motorcykeln, han ska o hämta hans gamla hjälm som en kompis har någat några år sen sami sålde sin lättviktare, så att jag kan sitta på med nya moppen. :) Sami har ju kvar sin gamla jacka med skydd också så du behöver inte vara så jätteorolig, mamma. :) Sen idag/ikväll ska Pendi o jag åka till Larsmo för mamma o pappa behöver klippas.

Förrästen så var Pendi ensam hemma en stund igår sålänge vi var o hyrde film o hämtade mat, vilket nog verkade gå bra! Vi hörde inte alls att hon skulle ha gnällt då vi gick ut o inte då vi kom tillbaka heller. (fast vi hade på tv:n sålänge vi var borta så kanske ljudet lugnade henne lite)  Men jag hann bli lite nervös då vi kom in för vi hittade henne inte nånstans! Länge gick vi o sökte bakom sofforna, i alla hörn o överallt, o lockade på henne. Sen då jag skulle sätta skorna i skåpet hittade jag henne, dörren hade varit på glänt så hon hade krupit upp o lagt sig bland skorna. :D

Nu ska jag o pisslisa gå ut. Vi har varit ut 2 gången tidigare idag men ändå har hon också kissat 2 ggr på golvet. Nåja, man kan väl inte vara superbra på att hålla inne allt från början. ;)

Det har blivit mycket hundprat på bloggen de senaste dagarna, och mer kommer det bli också. Men bryr ni er inte behöver ni inte läsa - det är min blogg och jag skriver vad jag vill. :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar