lördag 19 mars 2011

kl. 23.41

Nåjaa, nu är denna 6 dagars jobbvecka över då. Tur att det inte händer så ofta som jag är 6 dagar i streck, för det känns som att man inte hinner med så mycket annat på en vecka än att jobba fast jag inte ändå jobbar så många timmar per dag.

Sami o jag har sett 2 filmer ikväll, först transporter 2 som vi sett förr men ville se igen, o sen hade vi laddat ner en annan film också, Vinyan, fast sami somnade 15 min in i filmen så jag fick se den ensam. På trailern såg den riktigt spännande o intressant ut, och det var den i början också men sen höll jag på få nåt nervsammanbrott på kvinnan i filmen. Jag skulle bara vilja slå till henne o säga att hon ska skärpa sig. Jag hatar då folk i filmer blir sådär apatiska o inte fattar nåt fast alla andra nog har allt hemma i skallen. Huhhu.

Också på bilden ser den ju intressant o skrämmande ut. Lite skrämmande var den mellan varven men mest bara irriterande. Den handlar i stora drag om ett par som miste sin son i en tsunami för 6månader sen. De får sen se en film om barn i burma o kvinnan tror sig se deras son på filmen o de ger sig då ut o leta efter honom. De stöter på en massa ungar i skogen i burma som beter sig som apatiska mördare typ o e helt konstiga. O sen hittar de ju inte ens deras unge i slutet utan kvinnan ansluter sig till barnen o de dödar mannen. Snipp snapp slut. Man får inte veta om pojken ens finns i livet eller inte, o man får inte veta vad som händer med kvinnan, det är som om filmen slutar mitt i. Och varifrån kommer förästen alla barn? De enda vuxna invånarna är ett gammalt par som är instängda i nåt skjul o ser ut att vara typ 100år. De kan väl inte ha fått över 100 barn? Var är föräldrarna!?

Jaja, här kommer fortsättningen på de fina bilderna ur arkivet. ;)


Nathalie hade inte tvättat håret på några månader? ;)


Snygga jag utanför melody efter att polisen kört ut oss från min 18 års fest. :D Ooh good times.. ;D
Idag bjuder jag på mig i smått förvirrade tillstånd, dessutom är man ju alltid lika fräch efter en natt vid villan..

 
Denna Oo så vackra bild höll jag nästan på glömma. Jag, Nathalie o mamma som står i helsingfors å diggar Lordi kan man ju inte missa! Nathalie lika vacker som alltid. :)

Undrar ni varför jag lägger upp dessa bilder? Det är nog bara för att det är så mycket roligare att visa misslyckade bilder än de få som bli bra (de finns ju så många fler av de fula också), och så måste man ju gå längs memory lane ibland så man minns alla vackra (höhö) stunder man haft. Dessutom är det ju alltid roligt att jävlas lite också. :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar