onsdag 9 mars 2011

kl. 23.17

Fyy faan. Såg nyss filmen Piranha! Och jag som sedan tidigare är rädd för vatten. Eller rädd för vatten är jag ju inte men rädd för att simma där jag inte ser botten eller sitta i en båt o känna att jag inte har full kontroll över allt. Nu blev det ju inte speciellt mycket bätte. Men jag trodde ändå att filmen skulle vara hemskare än den var, "Hajen" filmerna var no nästan tillockmed hemskare.. fast det är ju en tid sen jag såg dem så kanske jag var mesigare då. ;)


Nu ska jag gå o sova så jag orkar upp o jobba imorgon, börjar ju kl 14.00 så det är stor press på att stiga upp tidigt. ;) Vet inte ännu om jag ska tvinga mig till gymmet på förmiddan eller kvällen, men jag gissar på kvällen. Även om det är mer folk då o man får inte riktigt gjort det man menat så har jag oftast mer energi då än på morgonen. :p Mut nyt nukkumaan! Yötä!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar