onsdag 16 mars 2011

kl. 22.38

Get this. Jag har inte varit på gym sedan i torsdags. Altså är det en vecka sen imorgon. Sami har erbjudit sig att fylla på mitt gymkort men jag vill ju inte att han ska behöva betala så mycket för min träning. Själv har jag inte råd förrän om 3 veckor då lönen kommer o ska jag inte gymma innan det så far ju beachbodyn käpprätt åt helvete. (visst kan man träna gratis hemma också men jag innehar inte den självdiciplinen) Är på ganska god väg redan men men lite strängare sommardiet (typ lämna chipsätandet endast till helgen :D) kanske det går att ordna än.

Imorgon åker mamma o pappa till mexico för 2 veckor. Skulle gärna ha hoppat med i resväskan o sluppit att cykla till jobbbet på hala och slaskiga trottoarer. Men det betyder också att om 2 veckor då de kommer tillbaka får jag min nya cykel! :) och om exakt 3 veckor sitter anna o jag på ett hotellrum i london! :)

Nu ska jag lägga mig bredvid sami o somna sött. Godnatt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar