tisdag 29 mars 2011

kl. 22.14

Bara en vecka tills london imorgon! Sami är nog lite orolig för om vårt plan ska störta eller inte, och hur han alls ska kunna sova utan mig hemma. Stackarn sitter ju uppe till 4 om jag är ute o festar bara för att han inte kan somna innan jag har kommit hem, han försökte igårkväll då jag var vid netti med emmi till 10-halv 11 tiden (han brukar gå o sova 9 tiden för han börjar så tidigt) men han låg ännu vaken i sängen då jag kom. :D Bara jag är hemma behöver jag inte komma o sova på samma gång som honom, utan han säger att han nog kan somna bara han hör att jag knaprar på i vardagsrummet. :D 

Nåjaa, jag har tänkt att jag ska somna innan halv 11 ikväll jag också för jag har varit så otroligt trött idag. Det är nog bara så att jag måste sova mer än 9h per natt (förra natten blev de 8½) för att funka. Men skönt att börja halv 3 imorgon iaf, även om jag ändå alltid stiger upp kl 8.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar