torsdag 17 mars 2011

kl. 21.51

Tycker nog verkligen att det är dags med ny cykel nu då jag fick kommentaren "ja tycke du har lillan peed!" av chefen idag. :D Men har ju haft samma sen lågstadiet så det är väl inte så konstigt om den börjar va lite liten. Nåja, 2 veckor, sen får jag cykla med min nya moderna mommoraggar iställe! ;)

Jag tycker veckorna går fort nuförtiden. Speciellt förra veckan o denna. Eller för att citera mig själv så vackert; "ja vakna på måndasmårne å på ättmeddan var e friidan!". Ohyeah.

Nu ska jag försöka fortsätta på en bok jag håller på med som jag inte riktigt minns vad heter jusst nu men den är ganska bra. Skriven av Martina Haag iaf, hittade ett par pocketar på prismas bok rea som jag tog hem för nån vecka sen. :)

Här kommer några übervackra pinsamma bilder bara för att det blir så mycket intressantare att läsa då. Enjoy!


Syrran med finfint hår. Nu blir hon nog glad då hon ser vilken hotbabe hon var för nåt år sen. :D


Tortillakväll hos Anna. Här hade jag en ganska bra teori om att det borde se ut som att tungan tar i näsan om man lutar huvet bakåt.


Och sist men inte minst, en väldigt lyckad hoppbild hos Elin för kanske 2 år sen. :D Notera mitt halslösa huvud o kråkhänder. Vackert!

Nån annan dag kommer det kanske andra fina bilder ur arkivet. Ni får vänta med spänning..

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar