söndag 6 mars 2011

kl. 21.22

Hade faktiskt en helt okej kväll igår, först vid Emmis o sen Melody. Idag hade jag för första gången krapula av det värre slaget. Spydde på förmiddan o sov sedan till 16. Nu ikväll har sami o jag suttit hemma o sett på film o serier, och så hämtade jag mat åt oss däremellan också. :)

Imorgon drar dieten o träningen inför sommaren igång på riktigt! Kommer nog int att vara lika strikt o träna så mycket som Sami men ska ändå försöka hålla mig lite bättre än jag gör för tillfället. Detta är typ 26534:de gången jag säger detta bara iår, men från och med i morgon ska jag bli hälsosammare! ;) Wish me luck! Ska efter jobbet imorgon gå o handla en massa frukt o sånt som jag kan laga smoothies av då jag blir sugen på nåt gott, för egentligen är ju det lika gott som godis när man tänker efter! Dessutom blir man mättare.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar