fredag 25 mars 2011

kl. 19.02

Just nu sitter jag o väntar på spännande besked från vår hyresvärd! Jag ringde henne tidigare idag o fråga vad de har för regler om hundar i lägenheten. Ingen hade tydligen velat ha hund i denna lägenhet förr så hon visste inte, hon skulle prata lite med sin man ikväll o sen ringa tillbaka till mig o säga hur det ligger till. Men själv lät hon ganska positiv så jag hoppas att gubben inte kommer på nån anledning till varför vi inte får ha. Så bara vi får tummen upp blir det troligen tillökning i familjen i sommar i form av en fyrbening! :) Ska göra mitt bästa för att hitta nån som sami tål, för tillfället har jag funderat lite på yorkshire terrier eller dvärgsnauzer (Golda var ju också dvärgsnauzer och sami var allergisk mot henne, men hon hade "fel" pälstyp, inte sån päls som dvärgsnauzers egentligen ska ha, så jag hoppas det skulle gå bättre med en med "rätt" päls).
Nåja, ska försöka att inte vara glad i förskott, för isf skulle det vara riktigt typiskt ifall de skulle säga att vi inte får ha nån hund här. :(

Nu ska sami o jag till butiken o köpa godis för snart blir de filmkväll. :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar