tisdag 8 mars 2011

kl. 13.27

Ibland, före jag ska till gymmet o träna leker jag att jag är skitcool. höhö.


Sen är jag lite normalare igen så ni inte ska bli så avundsjuka... typ.


Det gick förövrigt skiiiit på gymmet idag. Först blev jag irriterad på att de inte hade sandat cykelbanan, sen blev jag irriterad på att jag fick stickningar när jag sprang fast jag inte hade ätit nåt sedan igårkväll. Sen blev jag sur för att jag glömde att jag skulle träna benen o började träna armarna, sen blev jag sur för att mina fötter värker av mina nya träningsskor, för att de lutar innåt på nåt sätt så det börjar värka på sidorna. Sen hade jag verkligen ingen lust att träna, sen blev jag arg för att jag inte orkade nånting med hantlarna (jag hatar att träna med hantlar), sen blev jag sur för att jag var så lat att jag satte tillbaka hantlarna. Sen blev jag irriterad över att mina underbyxor bara ville rasa ner hela tiden o korva sig innanför träningsbyxorna. Sen blev jag sur för att jag så stel mot hur jag var igår då jag stretchade (pga av att jag inte hann bli tillräckligt varm idag), och sen skulle jag ännu cykla hem på den glashala cykelbanan igen. Var bara en halvtimme på gymmet innan jag gav upp, så dit for en träningsgång.

Nu borde jag damsuga o sätta på tvättmaskinen innan sami kommer hem o märker att jag inte gjort nåt på hela dagen fast jag varit ledig. Hejdoo.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar