torsdag 10 mars 2011

kl. 10.43

Tjena. Skönt att ha ledigt förmiddagen idag. Imorgon också för den delen. Ska snart träna lite här hemma med fitness bollen jag köpte för kanske en månad sen men ännu inte orkat använda.. :D Sen ikväll blir det nog gym, likaså imorgon, och då har jag orkat vara 4ggr denna vecka. Duktigt! Fast man ska väl inte ta ut glädjen i förtid, för mittiallt kommer jag på att jag är för lat för att gymma ikväll o lämnar hemma o ser nån serie istället. :p

Igårkväll blev min 1000gigas hårddisk full. :( Borde köpa en till bara jag orkar o har råd, men ännu har jag ju samis lika stora hårddisk att fylla med mina superserier o filmer också. ;) Det finns ännu 600giga ledigt på den så lite ska väl ännu rymmas. ;)

Jag hoppas att mina bilder från extrafilm skulle komma på posten idag. Isåfall ska jag o köpa ett fotoalbum efter jobbet tror jag o trycka in alla 120-130bilder dit. :) Det skulle vara hemskt om det skulle hända nåt med datorn så alla bilder skulle försvinna. Usch.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar