lördag 5 mars 2011

kl. 00.03

Är trött som tusan och ska snart gå i säng. Mår otroligt illa av att ha tryckt i mig allt för mycket godis o chips (o mäkkenmat..) under kvällen. Det ska bli otroligt skönt att ha sovmorgon imorgon. Tänk, i lågstadiet tyckte man att det var otroligt jobbigt att vara i skolan till 16.00. I högstadiet tyckte man det var jobbigt att ha två timmar samma ämne (tex matte) efter varandra. I yrkes tyckte man det var jobbigt att ha 5timmar samma ämne i sträck. Nu tycker jag det är lyxigt att ha lördag-söndag ledigt i sträck! Man borde ha tänkt på hur bra man hade det som liten, men sånt kommer man ju alltid på i efterhand. :)

O vet ni vad?  4½ veckor tills London!


Btw, i förrgår då jag var hos Anna stal jag lite gamla bilder från hennes dator. :) Här är en väldigt vacker bild från trendfotograferingen i skolan, madde ville ha sina tights tillbaka så vi böt byxor med varandra på gräsmattan och jag fick ha de våta byxorna hon nyss hade gått o vadat i vattnet med. :D

1 kommentar:

  1. Oj, denhär bildin har jag int sit na förr :O

    SvaraRadera