onsdag 16 februari 2011

kl. 22.39

Idag har vi inte gjort så mycket, vaknade som vanligt 9 tiden o steg upp, sen mot 11 tiden åkte killarna iväg o rände lite mer medan vi tjejer chillade några timmar till o försökte sen starta bilen som inte alls tyckte det var tid att vakna. Efter ännu en timme i motorvärmaren startade den till slut o vi kunde åka in till rukakylä. Gick där en stund o sen for jag o äta till subway med killarna medans Helena o Riikka gick på kaffe. Sen kl 5 tiden for jag, samis mamma, keijo, harri o jarkko o bowla igen, det var vi i söndags/måndags (minns inte riktigt) på kvällen också. Denna gång förlorade jag ganska stort (förra gången förlorade jag bara med en poäng) så det blev jag lite sur för, dålig förlorare som jag är. Nu ikväll menar alla andra åka o checka out rukas nightlife. Jag hade också tänkt gå men har kommit fram till att jag varken har lust eller ork. Dessutom är det onsdag, jäkla mycket party-people ute då kan jag tänka mig.. det är ju inte ens riktigt högsäsong ännu. Backarna är helt tomma bortsett från några kottar (höhö, dubbelbetydelse) då vi har varit o tittat/rännt.

Här kommer en till super cool bild på mig då jag rände bräda igår:


Tills nästa år ska jag dock ha egen bräda + skor o bindningar (den jag hade där e jarkkos gamla, han köpte ny igår, skorna hyrde jag) och glasögon (hyrde dom jag hade igår) o nya rännaskläder.

Igårkväll var vi sen efter pizza också på kvällen;


Dendär till vänster var då min, normal stora pizza, och den till höger var samis o harris jättipizza. ;)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar