lördag 5 februari 2011

kl. 16.18

Det har blivit lite torrt på bloggfronten nu, men det får ni leva med. I onsdags var vi o såg på små söta snauzer valpar o vi blev nog lite kära, vi blev tillockmed sugna på att ta en redan nu, men tyvärr kom mamma fram till att de inte har råd. :/ Bara sami skulle vara lite mer med på noterna skulle jag dra med honom överallt så han får gosa med hundar o se om han är allergisk, så vi nångång skulle kunna komma fram till vad vi kan ha för hund. Men som det ser ut just nu är det väl pomeranian som är högst på listan igen, jag skulle egentligen hellre ha en dvärg pincher men jag tror att det är större chans att sami är allergisk mot såna.


Igår åkte Emmi o jag till Jessis i larsmo för att fira henne lite, hon fyller 21 på onsda men åker till skottland  på tisdag. Grattis till henne iaf! :) Tyvärr var både emmi o jag nyktra för vi skulle båda i jobb idag. 


Facelook från igårkväll
Så idag har jag bara hunnit vara i jobb o komma hem. Ska försöka ringa runt lite o se va man ska hitta på ikväll, har ingen aning ännu om det blir en hemma eller utekväll.. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar