måndag 10 januari 2011

Nytt | kl. 17.26


jag vet att vi ännu har flyttkartonger i hallen som vi inte hunnit (orkat) få bort, men ni behöver inte se på dem. :)

5 tröjor o en sminkpensel åt mig o ett par byxor o en tröja åt Samppa. :) De flesta mina kläder var för stora men går att använda, (tydligen är jag kanske inte så stor som jag tror) och jag tycker ju om oversize så det var bara bra. :) Tröjan på bilden är bra men ärmarna är ju som vanligt inte riktigt långa på mig, men de är ändå inte för korta heller så den passar bra den också. :)


Armbandet hittade jag på rea vid Lindex o klockan (som knappt syns) köpte jag från jobbet för ett par veckor sen.

Nu ska jag ta fram maletkött ur frysen för ikväll efter gymmet har jag tänkt laga tacopaj. :) Så kvällens schema är gymmet - mat - bastu+ett par cider. och ett extra + för att man börjar sent imorgon! :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar