måndag 24 januari 2011

kl. 9.29

Igår var vi först på bio o såg filmen "The Green Hornet". Jag trodde ju att de skulle vara nån tråkig actionfilm men det var en komedi och hur kul som helst. :D


Sen var vi o åt till O'learys, jättegod mat men tyvärr var vi lite för mätta av popcornen på bio för att riktigt uppskatta den. :P O sen for vi hem, sami for bums i säng o jag tittade på tv till halv 12. Jag trodde att jag skulle vara tvungen att vara 10-19 i jobb idag men vi ändrade om lite i schemat så det blir på onsdag jag är så länge istället, skönt att börja lite lugnare på en måndag!

Efter jobbet idag ska jag till gymmet, var igår också och då började jag på med min träningsdagbok så nu ska jag riktigt få se svart på vitt hur mycket/lite jag tränar. :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar