måndag 10 januari 2011

kl. 9.27

Förstår inte hur jag kan vara så jäkla trött idag!? Somnade samma tid som vanligt igår men hade verkligen ingen lust att stiga upp då jag vaknade. Hoppas att det går fort på jobbet idag åtminståne, det har en tendens att bli lite tråkigt om det inte kommer int några kunder på en stund då man inte har nån att prata med.. Sen efteråt ska jag åtminståne till gymmet o testa mina nya skor! :) O sen blir det troligtvis att ta det lugnt på soffan resten av kvällen. Vi borde leta efter nån tak-kökslampa nån dag också, ännu har vi inte hittat nån vi riktigt tycker om, men det börjar bli lite irriterande att bara ha en liten lampa på köksbordet som lyser upp.

Nåja, nu ska jag göra mig färdig o sen är det bara att traska iväg. Hejhej.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar