tisdag 25 januari 2011

kl. 22.18

Kan inte våren komma nu!? Jag är riktigt sugen på att fixa till vår balkong bara det blir lite mera vår o sommar i luften! Jag vill ha nya möbler, gärna en 2pers soffa, ett lågt bord o en/två stol(ar)/pall(ar) i konstrotting. Vi har ju slängt de stolar som vi hade vid gamla lägenheten för det var hål rätt igenom sitsen på dem. :P Dessutom är denna balkong som vi har nu typ 3ggr störren än den gamla, så det skulle rymmas riktigt bra! Jag vill också ha flera små och stora krukor, örter o jordgubbar o allt som man kan odla på balkong! Bra pengarna räcker till och jag hittar det jag vill ha från butikerna i denna lilla håla så kommer det bli riktigt fint. ;)

Lite inspiration:

Nu ska jag hoppa i säng för imorgon är det en lång dag på jobbet, 10-19!

1 kommentar:

  1. Fina krukor :) jag är nog bejälplig med växtråd...då senare i vår :)

    SvaraRadera