fredag 21 januari 2011

kl. 22.03

Just nu sitter jag o har supertråkigt. Sami o Jere sitter o spelar forza o de lär de väl göra en stund till nu när de kommit igång. Imorgon blir det jobb igen men sen är det ju godisdag (chipsdag)! Jag låter mig bara äta skräp en dag i veckan nu, och denna vecka har jag faktiskt inte ätit en enda godis eller nåt förutom en bakelse på Fredrika café då jag var på kaffe med Emmi i onsdags.. Men det lär jag inte göra igen för jag hade så otroligt dåligt samvete över dendär bakelsen sen. Jag har för övrigt jättelätt för att få dåligt samvete, om jag råkar att glömma att de rabatt åt nån som egentligen skulle få det på nåt kan jag gå o fundera över det hur länge som helst. :p Blev förresten glad idag över att ha fått den sista lilla lönen (2 månader för sent) från 2 dagar på LBB i november, hade nästan gett upp hoppet om att få pengarna då de gått i konkurs.. :p


En uttråkad jag, men fina naglar har jag än (om man ser från långt håll) fastän de börjar bli väldigt utväxta.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar