onsdag 19 januari 2011

kl. 21.23

Nu blev ja riktigt sugen på att motorcykelkörkort! Jag har tänkt på det ganska länge och jag vet att nångång kommer jag nog att ta det! Tänk vad bra då om sami skulle köpa en lite mesigare motorcykel än den han vill ha, så skulle vi kunna använda samma. Fast det är väl bara önsketänkande. Ska jag ha en tror jag nog jag måste köpa en själv. :P Jag har ingen aning om allt dedär med vikt o ålder o sånt.. men ja skulle faktiskt inte behöva nån riktigt kraftig en, bara en som går tillräckligt fort. :P Men först ska jag i alla fall ha undan andra skedet till bilkörkortet! Skulle jag fortsätta jobba såhär nära hemma skulle jag ju inte ens behöva en bil, man skulle köra motorcykel på sommaren o gå på vintern. Perfekt! Fast nu tror jag nog det blev lite önketänkande igen..


Come to mama. ;)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar