torsdag 9 december 2010

kl. 23.27

Blir mindre jobb i helgen än jag hade räknat med, endast 2-3h på lördag, så kanske man hinner med nåt kul då. :) Vi ska sådär småningom börja rensa ur lägenheten o slänga allt som ska slängas så det inte är så mycket att packa sen. Det är ju otroligt vad mycket skräp man hinner samla på sig på ett år. Hyresvärden av lägenheten dit vi ska flytta började prata om hur man gör adressändring med Sami då hon träffade honom i prisma. Man ba jo tack, detta är bara femte gången Sami flyttar på de 4½ åren jag varit tillsammans med honom. :D

Annars så kan jag ju tillägga att om man inte gillar denhär bloggen behöver man inte läsa. Det är bara mina åsikter jag framför, inga andras. Dessutom kan jag stå för allt jag skriver, can you?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar