tisdag 21 december 2010

kl. 22.55

Hela dagarna är jag trött så jag känner mig som en zombie på jobbet, men till kvällarna piggnar jag till. Varför är det så?

Nu är alla julklappar inhandlade! Det är ju iofs nog på tiden då julafton infinner sig redan om 3 dagar. Jag kommer att jobba alla dagar tills jul (även fredag 9-12), och alla mellandagar. Får se om man hinner med rean alls i år. Har inte haft råd med gymkort denna månad heller så jag känner mig lagon fräsh. Har i allafall som regel att jag inte får äta korvgörans mat före jag gymmar igen, även om det blir subway istället så måste ju nog det ändå vara lite nyttigare. Intalar jag mig iaf.

Det har blivit lite torrt på bildfronten så här får ni några bilder som är tagna för ett antal år sen. :)


En gång i tiden hade jag svart hår o döskalle halsband.Sommaren -07 jag o älskade Golda. Saknaden är så stor så det finns inte.

Nu ska jag försöka gå o sova så jag orkar upp o diska imorgon. Men jag börjar först kl.15 så det borde nog inte vara nån fara. :) Ciao!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar