onsdag 15 december 2010

kl. 22.54

Alla juklappar är inhandlade förutom en eller två. Jag kan inte riktigt få in det i huvudet att det är julafton redan nästa vecka. Jag har inte ens önskat mig nåt speciellt i år heller.

Imorgon blir det jobb från förmiddan, kl 9.45. Folk får gärna komma in o prata med mig då för det brukar vara vääldigt slött fram till kl 2 typ. Som tur får man ju sluta redan 5 tiden då iallafall. Det känns nästan lyxigt att sluta så tidigt då jag annars oftast slutar kl 7-halv8. :) För jag är ju sån att fast jag börjar kl 3 på dagen får jag ändå inte gjort nåt före jobbet, jag ligger bara i soffan o latar mig, allt jag gör gör jag efter jobbet. Förutom kanske idag då, då jag hann vara till LBB (som gått i konkurs för övrigt, jag drog tydligen därifrån i grevens tid! (hoppas jag får resten av mina pengar nu bara)), till banken och till skatteverket. :)

Nåjaa, nu off to bed!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar