tisdag 7 december 2010

kl. 22.45

Det börjar gå lite trögt på bloggfronten, jag vet. Orsaken är dels att jag inte har nåt att skriva och dels för att jag är för lat. Borde ha släpat mig till gymmet imorse men jag var för lat för det också, så nu har jag inte varit på en vecka! Känner mig väääldigt ohälsoam just nu. Ikväll var vi o skrev på vårt nya hyreskontrakt, så snart kommer vi bo i en 60-62kvadrats lägenhet, 2rum + kök + bastu, diskmaskin och stor inglasad balkong på andra våningen. :) Snygga tapeter är det i hela lägenheten också, både i köket o sovrummet är det fondvägg med nå krumelurer (möjligen blommor i sovrummet) på, och i vardagsrummet är det svarta tapeter, men det är så stort fönster så det blir nog inte speciellt mörkt ändå.

Jobbet på butiken börjar flyta på, får se om det inte blir en 6dagars jobbvecka denna vecka också, vi ska nämligen ha öppet på söndagar också nu före jul. Så kom o handla julklappar! :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar