onsdag 1 december 2010

kl. 22.32

Det sket sig lite med dendär listan som man skulle skriva om varenda dag, jag har inte riktigt tid tycker jag så det får vara på paus lite tills jag kommer igen. Min nya telefon borde redan vara på posen, men jag hade jobb till 7 idag o posten stängde 6 så jag hann inte efter den. Ska stiga upp tidigt imorgon och hämta den så fort posten öppnar, så då kanske jag fixar ett inlägg från den, det finns ju wlan på den så det kostar ju inget att vara på nätet med den. Super!

Nu ska jag hoppa i säng så jag orkar upp imorgon, börjar jobbet 12 så det blir bara 7 timmar jobb, men det räcker nog till då det ändå blir 6 dagar jobb denna vecka! Har ännu ett sista skift kvar på LBB på fredag, kommer nog sakna det stället (kanske inte stället, men arbetskompisarna!) sen. :/

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar